Anderlecht en Mbodji hebben meningsverschil: discussie over komende interlands

Anderlecht en Mbodji hebben meningsverschil: discussie over komende interlands

16-03-2017 10:29

Kara Mbodji is een vaste waarde bij de nationale ploeg van Senegal en wil volgende week graag voor zijn land in actie tijdens de twee vriendschappelijke matchen tegen Nigeria en Ivoorkust. Anderlecht heeft daar echter een andere mening over.

Mbodji liet vorige week weten zich beschikbaar te stellen voor de twee interlands. Paars-wit wil hem echter in Brussel houden, omdat de verdediger net pas weer volledig fit is na knieklachten. Anderlecht wil geen risico nemen met het oog op Play-Off 1. Beide partijen zullen daarom nog een gesprek voeren over de kwestie. "Het zou niet slecht zijn mocht hij in België blijven, maar we zullen zien. We zullen nog met hem praten hierover'', zo noteerde Het Laatste Nieuws de woorden van coach René Weiler.

De 39-voudig international speelde tegen Waasland-Beveren voor het eerste sinds meerdere weken weer een hele match. Weiler doet naar alle waarschijnlijk donderdag ook een beroep op hem voor de return tegen het Cypriotische APOEL Nicosia. Daarna hopen de Brusselaars hem rustig klaar te stomen voor de Play-Offs. De interlands komen de club dus niet gunstig uit.