Aanvalsmachine scoorde al 126 keer: We hebben de beste aanval van Europa

Aanvalsmachine scoorde al 126 keer: "We hebben de beste aanval van Europa"

16-03-2017 09:27

De uitschakeling van Manchester City in de Champions League zorgt voor veel opwinding bij AS Monaco-trainer Leonardo Jardim. Hij is trots op zijn ploeg en stelt dat geen enkele Europese ploeg een betere aanvalslinie heeft.

"We hebben de beste aanval van Europa", zei Jardim na afloop op het persmoment. De uitspraak van de oefenmeester is niet gek, aangezien Monaco dit seizoen al 126 doelpunten wist te maken. Woensdagavond was City de klos. De 5-3 nederlaag van drie weken geleden werd in eigen huis rechtgezet door een 3-1 overwinning. "In de eerste helft zetten we veel druk en hebben zij de bal niet gezien. We speelden meer dan City en kunnen zelfs zeggen dat zij in de eerste wedstrijd geluk hadden."

Ook bij het Franse BeIn Sports doet Jardim zijn zegje. "Ik heb de eerste wedstrijd twee of drie keer teruggekeken en volgens mij was 5-3 geen terechte uitslag. Over twee wedstrijden denk ik dat dit verdiend is. We zijn er erg blij mee. Voor de tweede keer in zo'n korte tijd komen we ver in dit toernooi. Dat is een mooie erkenning voor ons werk."