Woede om 'valsspeler' van Leicester: Ik hoop dat hij trots is op zichzelf

Woede om 'valsspeler' van Leicester: "Ik hoop dat hij trots is op zichzelf"

16-03-2017 07:45

Het komt niet meer goed tussen Samir Nasri en Jamie Vardy. De Franse middenvelder van Sevilla werd dinsdag met rood van het veld gestuurd na een botsing met de Leicester-spits.

Vardy zocht de confrontatie met Nasri en ging vervolgens theatraal naar de grond. Het resultaat: allebei een gele kaart - en voor Nasri was dat zijn tweede van de avond. Sevilla werd vervolgens uitgeschakeld door Leicester in de achtste finale van de Champions League.

"Hij is een valsspeler", haalt Nasri in gesprek met Sky Sports uit naar Vardy, die zijn familie beledigd zou hebben. "Leicester was al aan het winnen. Dan moet je ook voetballen als een man. Een speler van internationale allure doet zoiets niet." Cynisch: "Vardy heeft het goed gedaan. Ik hoop dat hij trots is op zichzelf."

Nasri (29) moet zich inhouden. "Als ik de waarheid vertel over hem, kun je dat niet opschrijven. Ik zou heel graag een woordje met hem wisselen, maar er zijn hier te veel media en beveiligers. Ik heb geen zin in een lange schorsing."