Club begint met gelijkspel aan prestigieus toernooi, Brodic alweer doeltreffend

14-03-2017 19:50

De Brugse beloften zijn met een gelijkspel begonnen aan de befaamde Viareggio Cup in Italië. Tegen Genoa werd het 2-2. Daarin had Fran Brodic andermaal een belangrijke rol.

De Brugse beloften nemen na een jaar afwezigheid weer deel aan het Italiaanse toernooi. In de eerste wedstrijd nam Club het op tegen Genoa. De wedstrijd begon ook bijzonder goed voor de Bruggelingen, met een penaltydoelpunt van Fran Brodic.

De Italianen kwamen voor rust nog op gelijke hoogte via Asenio. Het ging van kwaad naar erger voor Club toen Laurent Lemoine net voor rust een rode kaart kreeg.

Twee minuten voor de reguliere speeltijd kwam Genoa zelfs nog op voorsprong via Bruzzo. Een nederlaag leek in de maak, maar net voor tijd maakte Noah Fadiga er uiteindelijk nog 2-2 van. De Brugse beloften komen donderdag opnieuw in actie op het toernooi. Om 15u nemen de Bruggelingen het dan op tegen Parma.