Wij kunnen gewoon niet beter, onze ploeg is aan het zwalpen

"Wij kunnen gewoon niet beter, onze ploeg is aan het zwalpen"

14-03-2017 17:45

KV Kortrijk zorgde voor heel wat woede op de laatste speeldag van de reguliere competitie. De Kerels verloren kansloos van Moeskroen, nochtans de hekkensluiter. Moeskroen kon zich zo redden, maar zat er een reukje aan de match?

Onder meer voetbalschrijver Raf Willems was bijzonder ontstemd over de 'verdachte' redding van Moeskroen. Volgens voorzitter Joseph Allijns van KV Kortrijk is er echter helemaal niets aan de hand, en dat heeft hij ook verteld aan Herman Wijnants van Westerlo.

"Ik heb Herman Wijnants maandagochtend om 9 uur aan de lijn gehad. Ik was van plan om hem zelf te bellen, maar ik was blij met zijn telefoon. Ik heb heel veel respect voor Herman Wijnants, ik beschouw hem als een vriend. Hij heeft me uitgelegd dat hij dingen gezegd heeft in de ontgoocheling na de wedstrijd, ik heb hem gezegd dat ik zelf bijzonder diep ontgoocheld was na de match tegen Moeskroen", vertelt Allijns in Het Laatste Nieuws.

Er is totaal geen sprake van doorgestoken kaart. "Wij kunnen op dit moment gewoon niet beter. Wij hebben 7 op 45, onze ploeg is aan het zwalpen, de klad zit erin. Ik heb Wijnants later nog een mail gestuurd waarin ik hem nog eens zeg dat ik mij niet oké voel en dat ik het graag anders gewild had. Maar wij gaan nu vooral onze eigen problemen moeten oplossen."