KV Mechelen vraagt geduld voor dure vogel: Hanni stak er ook niet bovenuit

KV Mechelen vraagt geduld voor dure vogel: "Hanni stak er ook niet bovenuit"

14-03-2017 13:00

Standard lijkt deze zomer geen poging meer te zullen wagen voor Jordi Vanlerberghe. De lange middenvelder van KV Mechelen stond wel degelijk in de belangstelling, maar Standard vindt hem te duur.

Voorzitter Johan Timmermans van KV Mechelen werkt al volop aan de spelerskern voor volgend jaar. Vanlerberghe zal daar waarschijnlijk deel van uitmaken. "We willen onze kern beperken tot 25 à 27 man. Een leegloop komt er zeker niet. We willen maximum één of twee spelers verkopen als het juiste bedrag op tafel komt. En die interesse van Standard was er, maar de belangstelling voor die speler is intussen bekoeld door onze vraagprijs", zo vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Mechelen brak dit seizoen het transferrecord door 600.000 euro te betalen voor Yohan Croizet. Die doet bijna altijd mee, maar een echte sterkhouder is hij niet. Timmermans blijft wel in hem geloven. "Hanni stak er in zijn eerste jaar bij ons ook niet met kop en schouders bovenuit en Mats Rits evenmin", nuanceert de voorzitter. "In ieder geval laten we ons niet afschrikken. Voor Dimitrios Kolovos betalen we nu nog enkele honderdduizenden euro's meer dan voor Croizet."