Mooi gebaar! Anderlecht-fans zijn papa Tielemans niet vergeten

Mooi gebaar! Anderlecht-fans zijn papa Tielemans niet vergeten

13-03-2017 11:30

Youri Tielemans is bij Anderlecht kind aan huis. Nu middenvelder van paars-wit zelf een eigen kind mocht verwelkomen, zijn de fans van Anderlecht hem en zijn gezin dan ook niet vergeten.

Vorige week zaterdag verloor Anderlecht van KV Mechelen, maar toch werd het voor Tielemans een heugelijke dag. Voor de eerste keer werd de negentienjarige middenvelder papa. Zondag tegen Waasland-Beveren hadden de fans van Anderlecht een cadeautje bij voor hun held.

Na de vlotte 3-0 winst tegen Waasland-Beveren ging Tielemans het publiek begroeten. Van de Mauves Army, de sfeergroep in Brussel, kreeg hij een mooi geschenk om zijn pril gezinsgeluk in de verf te zetten. Tielemans, die na wedstrijden regelmatig opduikt, in de sfeertribune van het Vanden Stockstadion was duidelijk blij met het cadeau.

Voor de match was Tielemans ook al door de club in de bloemen gezet. Tielemans werd niet alleen geëerd voor zijn vaderschap, maar ook vanwege het feit dat hij in februari bij Anderlecht de Speler van de Maand was.

Tranen
Zelf deelde Tielemans ook uit na de match. Hij gaf zijn shirt aan een klein meisje. Langs haar zat een jongetje. De kleine rakker besefte plots dat hij niks gekregen had van zijn held en brak in tranen uit. Wie weet, maakt Tieleman deze jongen straks ook gelukkig.

Lees ook'Volgende kandidaten schuiven aan: Engelsen en Italianen willen Tielemans lokken'