Moeskroen is gered, maar speler heeft toch kritiek op fans en bestuur

  Moeskroen is gered, maar speler heeft toch kritiek op fans en bestuur

  maandag 13 maart 2017 om 10:14

  Royal Excel Moeskroen wist zich op zondag op de allerlaatste speeldag toch te behoeden voor degradatie. Het zorgde voor grote opluchtig bij de Henegouwers. David Hubert was ondanks de geslaagde reddingsoperatie toch kritisch voor de club.

  De aanvoerder toonde zich na de match uiteraard wel eerst gelukkig. "Het is geweldig dat we het tot een goed einde hebben gebracht. Het was een slopend seizoen, met veel ups en nog meer downs. We zijn een paar keer afgeschreven geweest, maar dat is onze sterkte gebleken. We zijn een keer meer opgestaan dan we neergegaan zijn'', liet Hubert weten aan Sporza.

  Vervolgens klonk er ook wat kritiek uit de mond van de middenvelder. "Er was vandaag meer volk dan op de meeste thuismatchen, op vorige week na. Beter laat dan nooit'', aldus Hubert. Hij had ook een boodschap voor het bestuur. ''Als je ziet hoeveel potentieel deze club heeft, heeft deze club nood aan een sportief project. Elke keer weer tegen de degradatie voetballen, blijft niet goed komen. Vraag dat maar aan Westerlo'', wijst hij op de ongelukkige degradant van dit seizoen.

  Hubert wil echter eerst het behoud vieren en dan pas denken aan de toekomst. "Op dat vlak hoop ik voor alle mensen dat er hier iets deftigs op poten gezet wordt op middellange termijn. Maar daar moeten we het nu niet over hebben. Laat ons vooral genieten van het feit dat we keihard voor het behoud gevochten hebben."

  Poll

  Was jij verrast door de redding van Moeskroen?

  (1450 stemmen)

  Plaats een reactie

  Julien +968
  maandag 13 maart 2017 om 10:30
  Hubert slaat de nagel op de kop. Waar moet dit naartoe met Excel ?
  Een club zonder identiteit, zonder project en zonder visie op lange termijn. Dus in feite ook een club zonder toekomst. Want redding op sportief vlak is nog geen garantie voor levensvatbaarheid. Ik heb de indruk dat het bestuur zich alleen laat leiden door sportieve belangen, zolang ze de eindjes aan mekaar kunnen knopen. Maar dit blijft niet duren. Onbegrijpelijk dat ze geen lessen trekken uit het nabije verleden.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Moeskroen is gered, maar speler heeft toch kritiek op fans en bestuur