'Volgende kandidaten schuiven aan: Engelsen en Italianen willen Tielemans lokken'

'Volgende kandidaten schuiven aan: Engelsen en Italianen willen Tielemans lokken'

11-03-2017 12:22
1

Het lijkt een quasi onmogelijke opgave om Youri Tielemans komende zomer nog te behouden voor RSC Anderlecht. Het goudhaantje presteert geweldig dit seizoen en kan fabelachtige statistieken voorleggen. Dat is natuurlijk ook de buitenlandse kleppers niet ontgaan.

Een greep uit het lijstje van de voorbije weken: Atlético Madrid, Tottenham Hotspur, Bayern München... Eigenlijk is zowat elke club geïnteresseerd in Tielemans. De vraag blijft natuurlijk wie bereid is een officieel bod uit te brengen. Volgens Calciomercato Web staan twee ploegen alvast te springen om het zover te doen komen: AS Roma en Everton FC.

De Romeinen zouden binnenkort over de brug komen met een bod van achttien tot twintig miljoen euro. Het medium claimt overigens dat Roma, als dat nodig zou zijn, dat bedrag nog verder kan optrekken. In Liverpool Echo staat dan weer te lezen dat Everton zeer snel met een officieel aanbod zal aankloppen in het Astridpark. Tielemans gaf zelf eerder al te kennen dat hij wil opteren voor een ploeg waar hij speelkansen krijgt, met het oog op het WK 2018 in Rusland.