Anderlecht-man hielp ploeg uit nood: Gedaan om te helpen

Anderlecht-man hielp ploeg uit nood: "Gedaan om te helpen"

11-03-2017 11:08

Anderlecht won donderdag in de Europa League. Op het veld van APOEL Nicosia ging het met 0-1 winnen. Andy Najar speelde in Cyprus verrassend als linksachter. Hij deed dat om paars-wit een handje te helpen.

René Weiler hield om verschillende redenen Ivan Obradovic en Frank Acheampong tegen APOEL uit de basis. Najar zorgde achterin voor de oplossing. "Ik speelde als linksachter. Dat is niet mijn beste positie, maar ik wil het team helpen. Mij maakt het niet uit waar ik speel. Ik speel waar de coach het wil. Dat is goed, want de coach gelooft in mij. Hij had er vertrouwen in dat ik op die positie speelde. Dit geeft me zelfvertrouwen. Het is opwindend en zo help ik ook het team."

Waasland-Beveren
Na de Europa League moet Anderlecht dit weekend weer de wei van de Jupiler Pro League in. Zondag neemt paars-wt het op tegen Waasland-Beveren. "Deze wedstrijd is voor RSC Anderlecht minstens even belangrijk. We spelen thuis en we moeten dus gewoon winnen. Ze staan bij de laatsten in de stand, maar ze zullen het ons lastig proberen maken", besluit Najar op RSCAtv.

Lees ook: Najar twijfelt over toekomst: 'Nieuw contract niet ondenkbaar'