Blunder ploeggenoot van Lukaku mag nog blijven staan: Geen reden voor

Blunder ploeggenoot van Lukaku mag nog blijven staan: "Geen reden voor"

11-03-2017 10:04

Maarten Stekelenburg moet nog even wachten op een nieuwe kans bij Everton. Manager Ronald Koeman geeft de voorkeur aan Joel Robles, die echter niet vrijuit ging bij de openingsgoal van Tottenham Hotspur, vorige week (3-2 nederlaag).

Tegen West Bromwich Albion krijgt Robles gewoon weer de kans onder de lat. "Joel mag starten", begint Koeman op de persconferentie. "Zelfs ik denk dat hij iets meer had kunnen doen bij het eerste doelpunt van Spurs. Maar hij heeft ons daarna ook twee of drie doelpunten bespaard. Er is geen enkele reden om te wisselen, dat zou ook niet goed zijn."

Robles lag dus even onder vuur in de Engelse pers, maar blijft ondanks zijn misser bij het doelpunt van Harry Kane onder de lat staan. Stekelenburg kwam niet meer in actie na een blessure. Robles pakte vanaf dat moment zijn kans en hield zeven keer de nul in dertien wedstrijden dit seizoen bij de club van Romelu Lukaku en Kevin Mirallas. De 34-jarige Stekelenburg keepte in zestien Premier League-duels en hield tweemaal de nul.