'Knoop definitief doorgehakt: Sneijder kan opkrassen in Turkse hoofdstad'

'Knoop definitief doorgehakt: Sneijder kan opkrassen in Turkse hoofdstad'

11-03-2017 09:40

Galatasaray lijkt Wesley Sneijder liever kwijt dan rijk te zijn. De Turkse topclub wil de Nederlandse aanvallende middenvelder voor een bedrag van 4,5 miljoen euro verkopen, meldt het Turkse Sabah.

Het lijkt niet te boteren tussen de Oranje-international en de nieuwe coach Igor Tudor. Hij nam onlangs het stokje over van Jan Olde Riekerink, die Sneijder nog vanuit de Ajax-jeugd kende. Nadien is er veel gezegd en geschreven over de situatie van Sneijder bij Cim Bom Bom. Hij heeft nog een contract tot medio 2018 in Istanbul.

Als Galatasaray nog geld aan Sneijder wil verdienen, dan moet er komende zomer een transfer worden voltooid. Zaakwaarnemer Guido Albers van de speler in kwestie heeft afgelopen week met Galatasaray gesproken, meldt Sabah. In dat gesprek kwam naar voren dat Sneijder voor 4,5 miljoen euro mag vertrekken.

In een vergadering van de clubleiding werd overigens ook de situatie rond Bruma besproken. Hij heeft evenals Sneijder een contract tot medio 2018. Galatasaray wil die verbintenis graag verlengen.