Club Brugge-speler reageert op heisa: Vriendin durfde niet meer buiten komen

Club Brugge-speler reageert op heisa: "Vriendin durfde niet meer buiten komen"

10-03-2017 19:00
1

Brandon Mechele speelt momenteel op huurbasis bij STVV, daar probeert hij de technische staf van Club Brugge te overtuigen van zijn kunnen. De centrale verdediger kreeg in het voorbije jaar amper kansen bij Club Brugge, en dat zat zijn vriendin duidelijk hoog.

Zijn vriendin Caroline liet haar ongenoegen blijken op Twitter, maar dat hielp de situatie niet bepaald vooruit. Mechele wil zelf graag nuanceren. "Het was geen kritiek of aanval op de trainer. Ze had het moeilijk met de situatie en ze heeft haar frustratie geuit. Ik had het bericht nagelezen en ik vond er niets ergs aan. Anders had ik het zeker tegengehouden", zo vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

De heisa over de tweets was bijzonder slopend voor Caroline. "Mijn vriendin durfde op een bepaald moment niet meer buiten te komen. Ze zei ook: 'Ik heb het nog moeilijker gemaakt voor jou.' We zijn beiden afzonderlijk met Preud’homme gaan praten en het was snel opgelost. Voor alle zekerheid heb ik aan mijn vriendin gevraagd om geen tweets meer te versturen over mijn sportieve situatie bij mijn club.”