KV Mechelen legt geld op tafel: 'Betalen meer dan voor Croizet'

KV Mechelen legt geld op tafel: 'Betalen meer dan voor Croizet'

16-03-2017 22:05

Dimitris Kolovos lijkt langer bij KV Mechelen te zullen blijven. De Griek wordt dit seizoen geleend van het Griekse Olympiakos en ontpopte zich tot een sterkhouder bij Malinwa. Hij blesseerde zich onlangs zwaar, meer desondanks wil Mechelen hem definitief vastleggen.

En het dossier is volgens Het Laatste Nieuws bijna afgerond. Malinwa staat dicht bij een akkoord met de Griekse topclub over een overname. De speler zelf liet eerder al blijken positief te staan tegenover een verlengd verblijf in het AFAS Stadion. Hij zou een contract van drie seizoenen kunnen ondertekenen.

De linkerflankspeler heeft een uitstekend seizoen achter de rug in Mechelen. In 29 officiële optredens was hij goed voor zes doelpunten en drie assists. Hij scheurde onlangs wel zijn kruisbenden van de knie en is lang out, maar de Maneblussers binden hem graag langer aan zich.

"Voorstel overgemaakt"
"We zaten samen met de CEO om de overname van Kolovos te bespreken en die gesprekken waren gunstig", vertelde Johan Timmermans aan Gazet van Antwerpen. "We hebben ons voorstel overgemaakt en wachten nu op uitsluitsel. Ook de onderhandelingen met de makelaar zijn vergevorderd."

Update 16/03 om 22.05: Kolovos is geen goedkope jongen. "We noemen geen exacte bedragen, maar het is meer dan wat we vorige zomer voor Croizet (± 650.000 euro, nvdr) hebben betaad We zijn toen met een goed gevoel vertrokken en gaan ervan uit dat de onderhandelingen nu in dezelfde sfeer zullen verlopen", aldus algemeen directeur Marc Faes in de Gazet van Antwerpen.