'Manchester City hoopt Hart te betrekken in deal voor Italiaanse sensatie'

'Manchester City hoopt Hart te betrekken in deal voor Italiaanse sensatie'

09-03-2017 20:28

Joe Hart heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Engelse media schreven donderdag dat de doelman betrokken kan worden in een deal rond Andrea Belotti tussen Manchester City en Torino. Dat is volgens zijn zaakwaarnemer voorbarig.

"Zijn toekomst hebben we nog niet besproken met Manchester City. We moeten de nodige gesprekken voeren, maar Joe zal veel opties hebben want hij is één van de beste keepers ter wereld", stelt Jonathan Barnett in gesprek met Sky Sports. Hart verdedigt sinds augustus het doel van Torino, nadat City-manager Pep Guardiola geen prijs meer stelde op zijn aanwezigheid.

De 29-jarige Engelsman kwam tot dusver 25 keer in actie in de Serie A. Torino-president Urbano Cairo gaf onlangs aan dat hij ervan uitgaat dat Hart graag wil blijven, maar dat zijn toekomst in handen is van Manchester City. Volgens Engelse boulevardmedia hoopt de club van Guardiola dat Hart betrokken kan worden in een deal met Belotti.

De aanvaller (23) maakt dit seizoen veel indruk. Hij scoorde tot dusver 22 keer in 24 competitieduels. Bayern München, Manchester United, Arsenal en Chelsea werden in de wandelgangen al aan Belotti gelinkt.