HAHA! Verslaggever is in Camp Nou en mist grootste comeback aller tijden

HAHA! Verslaggever is in Camp Nou en mist grootste comeback aller tijden

09-03-2017 12:25

FC Barcelona maakte woensdag mission impossible waar. Het blijkt echter dat niet iedereen meer in een comeback tegen Paris Saint-Germain geloofde. Een verslaggever van RTV Rijnmond was in Camp Nou, maar miste al het spektakel.

Het gaat om Cris Rolandus, die op vakantie was in Barcelona en naar het nu al legendarische duel ging. Zeven minuten voor tijd verliet Rolandus het stadion. "Ik ben er nog steeds naar van", zegt Rolandus in het Algemeen Dagblad. "Toen ik het stadion bijna uit was, zag ik nog dat het 4-1 werd. 'Leuk', dacht ik. Zorgen maakte ik me nog niet, het was immers al bijna tijd."

De 5-1 viel toen de 36-jarige Rolandus net buiten was, vertelt hij bij RTV Rijnmond. "Verderop hoorde ik weer gejuich en zag ik mensen in een café uit hun dak gaan. Toen dacht ik al, dit ga je niet menen. Nadat ik een scherm had gevonden, zag ik de 6-1 vallen. Iedereen ging uit zijn dak, maar ik kon alleen maar voor mij uit staren. Ik ben er goed ziek van. Ik was erbij, maar toch ook weer niet..."

Hij vervolgt in het AD: "Zo'n wonder kan ik nooit weer meemaken. Maanden geleden had ik het kaartje voor 105 euro gekocht. Ik baalde al vanwege de 4-0 in Parijs", aldus de persoon in kwestie. "De pijn werd nog ondraaglijker toen ik zag naar welke hoek Sergi Roberto, de maker van de 6-1, liep na zijn beslissende treffer. In die hoek zat ik, op rij 8. Dood- en doodzonde. Ik had midden in het feest kunnen staan."

Bekijk ookZALIGE BEELDEN: Dolle fans laten Messi niet vertrekken