Sterkhouder van seizoensrevelatie stond ei zo na bij Club: Serieus ontgoocheld

Sterkhouder van seizoensrevelatie stond ei zo na bij Club: "Serieus ontgoocheld"

08-03-2017 21:11

KV Mechelen kan dit seizoen rekenen op een sterke Seth De Witte. Het had niet veel gescheeld of hij speelde nu niet voor Malinwa, maar wel voor Club Brugge.

In de afgelopen jaren toonde Club Brugge namelijk interesse in De Witte. Net zoals het Spaanse Eibar. Tot een transfer kwam het echter niet. "Twee keer was ik serieus ontgoocheld. Akkoord, de Spaanse competitie is me niet op het lijf geschreven, maar speelde ik bij Eibar, dan stond ik nu tegenover Messi in Camp Nou en Ronaldo in Santiago Bernabéu. Maar de club bood te weinig, dus kon ik de weigering van KV Mechelen wel begrijpen", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Op zijn absolute toptransfer moet De Witte nog steeds wachten. "Ik zal altijd een speler blijven aan wie de mensen twijfelen. Mijn techniek is wat beperkt en er is discussie over mijn handelingssnelheid, dat wéét ik, dus het feit dat ik nog altijd bij KV Mechelen speel, heb ik vooral aan mezelf te wijten. Maar vergeet niet: Mechelen is een prachtige club, en als die club vooruitgang boekt – zoals de renovatie van het stadion –, dan voelt dat ook aan als een persoonlijke stap vooruit", besluit De Witte.