Lambrecht baalt: Hij brengt niet wat we ervan verwacht hadden

Lambrecht baalt: "Hij brengt niet wat we ervan verwacht hadden"

07-03-2017 15:00

Roger Lambrecht heeft geen gelukkig seizoen beleefd bij Sporting Lokeren. De voorzitter zag zijn club een grijs seizoen draaien, met een paar mislukte aankopen. Ook Tom De Sutter hoort voorlopig in dat rijtje.

De 31-jarige aanvaller is een dure vogel, maar met amper vier doelpunten blijft hij ver onder de verwachtingen. Lambrecht heeft dat ook gezien. "Tom brengt niet wat we van hem verwacht hadden. Met die statistieken kun je niet tevreden zijn over een spits van dat kaliber. Toch blijf ik in hem geloven. Niet vergeten dat hij vorig seizoen amper speelde, blijkbaar ondervindt hij de nodige moeite om weer het juiste ritme te vinden", zo vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Lambrecht heeft geen zin om zich met het zaakje te bemoeien. "Ik spreek de spelers daar niet op aan, dat laat ik aan mijn trainer en technisch directeur over. In mijn jongere jaren durfde ik mij soms te laten horen in de kleedkamer, maar dat doe ik niet meer: er zit niet genoeg dynamiet meer in mij. Misschien ligt het wel aan mij dat er niet genoeg pit zit in de ploeg", eindigt hij verrassend.