De Decker zag veel spektakel: ''Het was een heel bizarre tweede helft''

05-03-2017 19:14

Royal Antwerp FC staat met één been in de Jupiler Pro League na een 3-1 zege op Roeselare. De thuisploeg was met name in de eerste helft zeer dominant op de Bosuil. Antwerp-trainer Wim De Decker had graag nog meer goals gezien.

Antwerp was heer en meester in de eerste 45 minuten. Toch was het slechts 1-0 aan de rust. ''Het is jammer dat we in de eerste helft niet nog meer doelpunten maakten'', laat De Decker weten aan de Gazet van Antwerpen. ''De tweede helft kregen we het iets moeilijker en werden de ruimtes groter. Na de 2-1 kwamen we een paar keer goed weg, maar omgekeerd hadden we ook nog kunnen scoren. Het was een heel bizarre tweede helft'', aldus de winnende coach.

De Decker maakte met zijn wissels duidelijk dat hij volgende week zaterdag met een zo groot mogelijke marge naar Roeselare wil afzakken. ''Ik bracht nog Fabien Camus, Stallone Limbombé en Stephen Buyl in omdat doelpunten in deze fase erg belangrijk zijn.'' Hij is er dus nog niet gerust in.