Ryan haalt zijn gram tegenover Club Brugge, maar is toch niet tevreden

Ryan haalt zijn gram tegenover Club Brugge, maar is toch niet tevreden

04-03-2017 23:01

Het werd een geslaagde avond voor Mathew Ryan tegen ex-ploeg Club Brugge. Er werd met 2-1 gewonnen, maar toch wil hij niet vieren. Hij baalt van de andere resultaten én het tegendoelpunt.

"Het is een speciaal gevoel om Club te verslaan, maar we moesten natuurlijk winnen om onze kansen voor Play-Off 1 gaaf te houden", reageerde hij tegenover Play Sports. "Mechelen won vanavond ook hé? Jammer, maar het kan nog voor ons. We blijven vechten. We zullen zien wat er gebeurt volgende week. De omstandigheden waren door het veld bijzonder lastig vanavond, maar het doet deugd om te winnen."

Heel tevreden was hij toch niet. Vooral het tegendoelpunt zat hem dwars. "Ik ben natuurlijk niet blij met die goal. Ik ben nu eenmaal een doelman en die is nooit content als hij een tegentreffer moet slikken. Vooral omdat ik weet wat 'Joske' gaat doen. Meteen na die 2-0 een doelpunt incasseren, is dwaas en spijtig voor ons, maar we razen na deze zege gewoon door naar volgende week. We blijven vechten tot het bittere eind", besluit hij.