Vossen staat open voor héél lang verblijf: ''Daar zeg ik sowieso geen neen tegen''

Vossen staat open voor héél lang verblijf: ''Daar zeg ik sowieso geen neen tegen''

04-03-2017 11:55
1

Fans van Club Brugge kunnen regelmatig vragen stellen aan één van de spelers. Dit keer beantwoordde Jelle Vossen de vragen van de supporters en hij bevestigde helemaal op zijn plaats te zijn in Brugge.

Een supporter wilde van de spits weten of hij het ziet zitten om zijn loopbaan bij Club af te sluiten. Vossen staat daar zeker voor open. ''Daar zeg ik sowieso geen neen tegen. Ik ziet hier op dit moment heel goed. Ik ben hier heel gelukkig, zowel binnen de club als in het privéleven. Op dit moment heb ik niks om over te klagen'', laat Vossen weten via het clubkanaal.

Vossen sluit daarom niet uit om tot het einde van zijn carrière voor Blauw-Zwart uit te komen. ''Ik zie niet in waarom ik hier snel weg zou willen gaan. Al kan je nooit alles uitsluiten. Op dat vlak zie ik wel wat er op mij afkomt. Ik kan alleen maar zeggen dat ik op dit moment gelukkig ben hier'', besluit Vossen. De 27-jarige aanvaller speelt sinds 2015 voor Club en ligt nog tot en met 2020 vast bij de regerend landskampioen.