Getouwtrek om Bruggeling blijft duren: Een Engelse club was zeer concreet

Getouwtrek om Bruggeling blijft duren: "Een Engelse club was zeer concreet"

04-03-2017 07:02

Dat Björn Engels nog steeds uitkomt voor Club Brugge mag gerust een klein mirakel genoemd worden. De verdediger wordt gevolgd door een pak buitenlandse (lees: Engelse) clubs. Zelfs blessures hebben die interesse niet bekoeld.

Engels wordt al langer gelinkt aan een vertrek bij Club Brugge. Afgelopen zomer was er nog interesse van een Engelse club, maar Club Brugge wilde hem niet laten gaan. Die interesse is zeker nog niet bekoeld. Zelfs een blessure (de schouderblessure die hij opliep tegen Leicester City, red.) hield een mogelijke transfer niet tegen. Dat onthult Engels in Het Nieuwsblad.

Hij had dan wel al maanden niet gespeeld, toch was er nog steeds interesse. "Net als vorige ­zomer was er afgelopen winter één club heel concreet, samen met nog een of twee andere", zegt Engels. "Ik heb wel een goed gevoel bij de hele zaak, maar ik wil eerst voor een mooi afscheid bij Club Brugge zorgen vooraleer ik vertrek", klinkt het.

Om welke club het gaat is niet geweten. Droomclub Arsenal? Dat wil Engels niet verklappen. "Ik ga niets zeggen over die club, hoor", lacht hij.