Eupen-speler haalt hard uit naar eigen club: Ik ben gebruikt geweest

Eupen-speler haalt hard uit naar eigen club: "Ik ben gebruikt geweest"

03-03-2017 21:21

Eupen mag dan wel zeker zijn van het behoud, toch is niet iedereen tevreden bij de club. Middenvelder Guy Dufour kan het niet meer aan. De middenvelder is één van de enige Belgen bij de club en voelt zich gebruikt.

Op Instagram pent hij al zijn frustraties neer. "Puur op voetbalgebied was dit seizoen een drama voor mij... ik was blij dat ik op mijn 29ste de stap naar Eerste Klasse kon zetten maar ik ben uiteindelijk vooral gebruikt voor mijn nationaliteit en niet voor mijn kwaliteit", stelt Dufour.

De speler is één van de zeven Belgen bij de Panda's. Op een contractverlenging bij de club hoopt hij al lang niet meer. Hij dankt vooral zijn vriendin, die hem altijd gesteund heeft. "Ik heb veel liggen zagen en klagen tegen die madame die hier naast mij zit ... en die is er altijd voor mij geweest waarvoor dank", vertelt hij. Dufour sluit ook hoopvol af. "Wie weet komt er ook wel een nieuwe club uit de bus", klinkt het.

Dufour heeft een aflopend contract bij de club. In totaal kwam hij dertien keer in actie voor Eupen. Veelal als invaller. Hij scoorde daarin twee keer.