Anderlecht leeft op goede hoop: De echte Stanciu krijgen we te zien

Anderlecht leeft op goede hoop: "De echte Stanciu krijgen we te zien"

03-03-2017 21:06

Nicolae Stanciu werd met grote trom binnengehaald. Echt overtuigen kon hij echter nog niet. Toch gelooft men bij Anderlecht nog steeds in de Roemeen. Ook Aad de Mos geeft hem niet op.

Stanciu speelde de afgelopen weken amper voor Anderlecht in de competitie. Sofiane Hanni krijgt de voorkeur. "Hanni heeft nu een voorsprong: hij kan op twee posities spelen, legt de balletjes goed neer, maakt goals... En als de coach het vraagt, rent hij ook achter de rechtsback aan. Daar heeft Stanciu meer moeite mee, hij is gewend dat het elftal in zijn dienst speelt. Hij speelt ook nog met een enorme rugzak, door die tien miljoen", zegt de Mos in Gazet van Antwerpen.

Volgens de Nederlander speelt dat prijskaartje zeker zijn rol. "Hij is daar nog niet van bevrijd. Maar het moet er gewoon nog uitkomen, Anderlecht heeft hem toch niet met een blinddoek gescout?" De Mos gelooft dat Stanciu in de (nabije) toekomst nog zal overtuigen. "De echte Stanciu krijgen we nog wel te zien als de velden dadelijk wat mooier zijn. In de play-offs zal hij uit zijn krammen moeten schieten."