Ex-goudhaantje van Anderlecht afgemaakt: 30 jaar en nog altijd bij Lazio

Ex-goudhaantje van Anderlecht afgemaakt: "30 jaar en nog altijd bij Lazio"

03-03-2017 17:30

Bij Lazio Roma lopen er heel wat oude bekenden uit de Belgische competitie rond. We kennen er onder meer Jordan Lukaku en Sergej Milinkovic-Savic, maar ook Lucas Biglia verdient er nog altijd zijn broer. Spijtig, zo vindt ex-speler Fernando Orsi.

Lazio raakt al jaren niet meer verder dan de subtop, wat de ex-doelman van de club enorm teleurstelt. Hij ziet vooral mentaliteitsproblemen bij de ploeg. "Trainer Simone Inzaghi doet het niet slecht, maar toch mist er iets bij Lazio. Er is karakter nodig, dat moet komen van leiders. Biglia is 30 jaar en zit nog altijd bij Lazio, ik denk dat dat de reden is. Normaal gezien speelt een speler met zijn techniek in een team dat veel hogere doelen nastreeft", verklaart Orsi bij Laziopolis.

Biglia speelde liefst zeven jaar bij Anderlecht eer hij in 2013 koos voor een overgang naar Lazio. Bij Lazio heeft hij echter nog geen prijzen in de wacht gesleept. Ondertussen heeft hij wél 48 caps verzameld voor de nationale ploeg van Argentinië, waar hij al een tijdje een vaste waarde is.