Waasland-Beveren gaat KV Mechelen en Antwerp achterna

Waasland-Beveren gaat KV Mechelen en Antwerp achterna

02-03-2017 10:09

Op de vorige speeldag mocht Waasland-Beveren de champagne ontkurken. De ploeg verzekerde zich immers van het behoud in de Jupiler Pro League. Nu wachten tot twee 'galaduels'. Voor het duel tegen KAA Gent is er alvast voldoende interesse. 

Zaterdag ontvangt Waasland-Beveren de Buffalo's. Voorzitter Dirk Huyck droomt al een tijdje dat die match voor een vol huis wordt gespeeld. Volgens Het Laatste Nieuws hoeft die droom geen utopie te zijnn. De hoofdtribune is alvast uitverkocht. Ook de bezoekers doen hun best, het uitvak is immers ook uitverkocht. Verwacht wordt dat 7.000 tickets verkocht gaan worden. Op de Freethiel is er plaats voor 7.800 plaats.

Donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9 en 12 en anderhalf uur voor de match zijn de loketten nog open. Huyck mag dus nog een paar nachten blijven dromen van een vol huis. 

Het Belgisch voetbal is de laatste weken trouwens erg populair. Zo ontvangt KV Mechelen zaterdag Anderlecht voor de eerste keer in een uitverkocht AFAS Stadion en loopt het Bosuilstadion vol voor de titelwedstrijd tussen Antwerp en Roeselare.