Bizar verhaal Italiaanse spits: 'Ze wilden een bom laten ontploffen in mijn huis'

Bizar verhaal Italiaanse spits: 'Ze wilden een bom laten ontploffen in mijn huis'

Gepubliceerd: donderdag 2 maart 2017 om 08:40do 02-03-2017 om 08:40

Fabio Quagliarella (33) heeft uitgebreid zijn verhaal gedaan over de periode van vijf jaar waarin hij gestalkt werd. De huidig spits van Sampdoria werd achtervolgd en bedreigd door een man, die uiteindelijk een politieagent bleek te zijn. Tegenover Le Iene doet hij zijn verhaal.

"Een stalker heeft me meer dan vijf jaar het leven zuur gemaakt. Ik heb geen idee wat er in zijn hoofd omging. Aanvankelijk dacht ik dat ik hem kon vertrouwen, omdat het een politieman was", vertelt de aanvaller over de man die inmiddels vast zit. "Ik had computerproblemen en legde hem mijn inloggevens voor, waarna hij het repareerde. Vervolgens ontving ik anonieme brieven en foto's van meisjes."

"Hij beschuldige me van pedofilie, van het werken met de Camorra (criminele organisatie, red.) en van het dealen van drugs", vervolgt Quagliarella, wiens vader zelfs bedreigende berichten kreeg. "Ze vertelden hem dat iemand me neer zou schieten, of dat ze een bom zouden laten ontploffen in mijn huis. Ze stuurden zelfs een keer een foto van een grafkist, met mij erin." Door de bedreigingen zat er maar één ding op voor Quagliarella: vertrekken bij Napoli, de club waar hij speelde toen het dieptepunt was bereikt.

De aanvaller verkaste naar Juventus. Dat werd hem niet in dank afgenomen. "Fans denken dat ik voor het geld naar Juventus vertrok, maar daar is niets van waar. Ze konden de echte reden niet weten", aldus Quagliarella, die graag nog terug wil keren bij Napoli. "Dat zou geweldig zijn. Ik heb onafgemaakte zaken daar."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws