Update: Bosuil helemaal uitverkocht voor heenmatch tegen Roeselare

Update: Bosuil helemaal uitverkocht voor heenmatch tegen Roeselare

01-03-2017 20:50

Heel Antwerpen droomt momenteel van Eerste Klasse A. De droom kan binnen een paar dagen waarheid worden en dat wil geen enkele Antwerp-fan missen. Het duel op de Bosuil is bijna uitverkocht. 

Zondag speelt Antwerp thuis tegen Roeselare. Er bestaat geen twijfel, de Bosuil zal tot de nok gevuld zijn. Voorlopig kunnen alleen de abonnees hun kaarten bestellen. Liefst 9250 abonees vroegen hun kaart al aan. Dat laat Antwerp weten via Twitter.

De abonnees, die nog niet bevestigd hebben, moeten zich haasten. Tot 23.59 moeten zijn hun kaart voor de titelmatch in huis halen. Woensdfag begint de verkoop van de rest van de kaarten.

Op 11 maart trekt Antwerp naar Roeselare. Ook voor het duel in Schiervelde loopt het mede dankzij de Antwerp-fans meer dan storm. Er wordt al gesproken over een tweede thuismatch van Antwerp.

Update 20.50 uur: De Bosuil zal zondag helemaal uitverkocht zijn. Antwerp meldt op zijn webstek dat er ondertussen al 10.000 tickets verkocht zijn. Om middernacht is de voorrangsperiode voor abonnees afgelopen en vanaf 00.01 uur is er een vrije verkoop online. "De kans is heel klein dat er nog verkoop zal zijn in de Fan Shop wanneer deze om 9.00u de deuren opent. Kamperen of lange wachtrijen in de koude zullen wellicht dus geen zin hebben", staat te lezen op de website van de Great Old.