Real Madrid weer koploper na sensationele comeback tegen Villarreal

26-02-2017 22:41

Real Madrid is weer koploper van de Primera Division. De formatie van Zinedine Zidane leek op een verlies af te stevenen tegen Villarreal, maar toonde veerkracht en gooide het duel in de slotfase volledig om: 2-3.

Beide ploegen keken bij rust tegen een 0-0 tussenstand aan, maar na de theepauze barstte het duel volledig uit zijn voegen. In een tijdsbestek van zes minuten scoorde Villarreal twee keer. In de 50e minuut via Manuel Trigueros, in de 56e via Cedric Bakambu. Real gaf zich niet gewonnen, toonde veerkracht en knokte zich weer in de wedstrijd. Gareth Bale zorgde tien minuten na de 2-0 voor de aansluitingstreffer en even later maakte Cristiano Ronaldo via de stip gelijk.

Maar daar hield het niet op voor de Madrilenen, want negen minuten na de gelijkmaker van Ronaldo maakte invaller Alvaro Morata de sensationele comeback compleet. De Spanjaard verving Karim Benzema. Een indrukwekkende voorzet van Marcelo werd op knappe wijze binnengekopt door de voormalig Juventus-spits.

Door de zege is Real weer koploper. Bovendien heeft het een duel minder gespeeld. FC Barcelona won eerder op de dag met 1-2 van Atlético Madrid. De ploeg van Diego Simeone lijkt definitief afgehaakt in de titelstrijd.