KV Mechelen krijgt goed nieuws na topper van Anderlecht tegen Genk

KV Mechelen krijgt goed nieuws na topper van Anderlecht tegen Genk

26-02-2017 21:20

Youri Tielemans verkeert momenteel in bloedvorm. De middenvelder was tegen KRC Genk opnieuw goed voor een doelpuntje. Tegen KV Mechelen zal hij dat kunstje echter niet kunnen herhalen.

Na zestig minuten voetballen kreeg de middenvelder van Anderlecht een geel karton. Zijn vijfde gele kaart al dit seizoen. Daardoor is hij de komende wedstrijd tegen KV Mechelen geelgeschorst. Anderlecht moest het tegen Genk ook al doen zonder een basispion. Zo was Lukasz Teodorczyk geelgeschorst.

Het is ook nog maar de vraag of iedereen bij Anderlecht fit zal geraken voor de partij. Teodorczyk sukkelt met zijn hamstring en ook Kara Mbodji lijkt niet helemaal fit. Hij heeft nog altijd problemen aan de knie, maar kon tegen zijn ex-ploeg wel spelen en scoren.

Ook KV Mechelen zal niet met de sterkste elf voor de dag kunnen komen. Aanvaller Nicolas Verdier is eveneens geelgeschorst voor de partij. Malinwa kan de punten wel goed gebruiken in de strijd om Play-Off 1. Tegen Standard raakte het niet verder dan en 2-2 gelijkspel.