De Decker in de wolken met late zege: We gaan terecht naar de finale

De Decker in de wolken met late zege: "We gaan terecht naar de finale"

26-02-2017 20:59

Royal Antwerp FC heeft zondagnamiddag met 1-0 gewonnen tegen Lommel United. Door het gelijkspel van concurrent Lierse mag de Great Old alsnog de finale spelen voor promotie naar eerste klasse. Trainer Wim De Decker was uiteraard een tevreden trainer na het doelpunt van Geofry Hairemans in de slotminuut.

"Dit scenario kun je niet bedenken. We hebben een geweldige reeks neergezet. Als je ziet wat we in drie maanden neergezet hebben, staan we volledig terecht in de finale", vertelde De Decker voor de microfoon van Sporza. "Deze wedstrijd was een weerspiegeling van de voorbije weken, vol emotie en spanning. Enkel de afwerking was vandaag minder."

Antwerp moet het in de finalewedstrijden opnemen tegen Roeselare. "Die finales zijn een competitie op zich. De voorbije onderlinge duels met Roeselare hebben daar niets mee te maken. Het wordt een fantastische belevenis", besloot De Decker. Op zondag 5 maart is er de heenwedstrijd op de Bosuil (14u30). Zaterdag 11 maart ontvangt Roeselare Antwerp voor de terugwedstrijd (20u).