Update: Dejaegere moet in extremis afhaken bij AA Gent

Update: Dejaegere moet in extremis afhaken bij AA Gent

26-02-2017 20:00

AA Gent ontvangt zondagavond Excelsior Moeskroen in de Ghelamco Arena. De Buffalo's moeten winnen om hun kansen op Play-Off 1 gaaf te houden. Trainer Hein Vanhaezebrouck voert alvast enkele wijzigingen door na de Europese stunt tegen Tottenham Hotspur.

Brecht Dejaegere staat verrassend genoeg aan de aftrap tegen Moeskroen. De middenvelder moest tegen Tottenham nog met een blessure naar de kant en leek een tijdje out, maar is alweer paraat. Nog een verrassing is Rob Schoofs. Hij krijgt nog eens speelminuten centraal op het middenveld.

Voorin staat Yuya Kubo opnieuw in de basiself van Vanhaezebrouck. De Japanner speelde niet mee tegen Tottenham omdat hij Europees niet speelgerechtigd is. Jérémy Perbet krijgt opnieuw het vertrouwen na zijn doelpunt op Wembley. Kalifa Coulibaly moet tevreden zijn met een plaatsje op de bank.

Update 20.00 uur: Brecht Dejaegere staat dan toch niet aan de aftrap tegen Moeskroen. Hij moet in extremis afhaken en wordt vervangen door Kenny Saief. Dat staat te lezen op het officiële Twitteraccount van de Buffalo's. Een reden werd niet meegegeven, maar hoogstwaarschijnlijk kampt de middenvelder nog steeds met een knieblessure.