'Club van Witsel wil transferrecord verpulveren voor ploeggenoot Hazard-Courtois'

'Club van Witsel wil transferrecord verpulveren voor ploeggenoot Hazard-Courtois'

26-02-2017 10:26

Het is Tianjin Quanjian menens, zoveel is duidelijk. Afgelopen winter haalde het Rode Duivel Axel Witsel al richting China. Dat zou echter slechts een voorsmaakje zijn voor dé transferstunt van komende zomer: Diego Costa naar het Verre Oosten halen...

De huidige aanvaller van Chelsea FC is een steunpilaar bij zijn elftal, dat goed op weg lijkt om de Premier League in de wacht te slepen. Dat zou meteen het (voorlopige) laatste kunststukje van Costa in het Westen zijn, als we SFR Sport mogen geloven. Tianjin Quanjian wil er namelijk alles aan doen om hem binnen te hengelen. En met 'alles' bedoelen ze in China echt alles.

150 miljoen euro zouden de eigenaars van Witsel op tafel moeten leggen voor Costa. Daar zouden de Chinezen geen graten in zien. Met dat bedrag zou de spits zich meteen tot duurste voetballer aller tijden kronen, een titel die voorlopig te beurt valt aan Paul Pogba.

Toch is het verre van zeker of het tot een deal komt. Chelsea zou namelijk in onderhandeling zijn met de Spanjaard om een nieuw contract. Daarom kijkt Tianjin Quanjian ook verder dan Costa. Zo staan Wayne Rooney en Pierre-Emerick Aubameyang evenzeer op het verlanglijstje.