Geen woede na rode kaart en strafschop: Scheidsrechter deed iets terug

Geen woede na rode kaart en strafschop: "Scheidsrechter deed iets terug"

25-02-2017 23:21

Eupen won zaterdag met 1-2 van Lokeren. Door de overwinning blijven de Panda's in Eerste Klasse A. Hendrik Van Crombrugge speelde opnieuw een goede wedstrijd. Na de match reageerde hij tegenover Sporza. 

"We hebben heel snel een rode kaart gepakt en dat maakte het er natuurlijk niet makkelijker op. Maar we zijn net als de laatste twee weken blijven vechten en dat is het belangrijkste element in onze drie overwinningen nu."

“Iedereen moet z’n job doen en als doelman moet je zoveel mogelijk ballen proberen te pakken. Dat is dit seizoen niet altijd gelukt, maar de laatste weken gaat dat net iets beter. Dat maakt het voor iedereen gemakkelijker."

De winnende treffer kwam er na een ongelukkige tussenkomst van scheidsrechter Verboomen, die eerder Lokeren hielp met een lichte rode kaart en een strafschop. "De scheidsrechter gaf in die situatie iets terug, want ik denkt dat het een heel lichte penalty was. We hadden daar wat geluk, maar alle krediet gaat naar de ploeg. We hebben bijna een uur met een man minder gespeeld. Iedereen heeft z’n uiterste best gedaan."