Anderlecht en Gent zijn twee mooie affiches zonder stress

"Anderlecht en Gent zijn twee mooie affiches zonder stress"

25-02-2017 22:58

Volgend seizoen zien we Waasland-Beveren terug op het hoogste niveau. Zaterdag wonnen de Waaslanders met 1-2 op het veld van KV Kortrijk. Na de zege zagen we enkel blije gezichten bij Waasland-Beveren. 

Met twee doelpunten was Alessandro Cerigioni de held van de avond. "Vorige week pakten we drie levensbelangrijke punten op Moeskroen en om helemaal zeker te zijn moesten we vandaag nog minstens een punt pakken. Dat we hier zelfs winnen, is de kers op de taart. De wedstrijden tegen Anderlecht en Gent worden nu plots twee mooie bonuswedstrijden", reageerde de man van de match bij Sporza

Ook trainer Cedomir Janevski was in de wolken. "De laatste weken kwamen steeds meer supporters naar onze wedstrijden kijken en ik ben dan ook heel blij voor hen dat we het behoud hebben verzekerd. De spelers hebben zich altijd honderd procent gegeven en de laatste weken vertaalt zich dat ook in punten. Nu kunnen mijn spelers die laatste twee mooie affiches zonder stress aanvatten en laten zien wat ze kunnen."

Lees ook: Waasland-Beveren mag champagne ontkurken, het behoud is zeker