Persoons windt er geen doekjes om: “Het was gewoon slecht”

Persoons windt er geen doekjes om: “Het was gewoon slecht”

25-02-2017 22:41

Lokeren ging zaterdag opnieuw de boot in. Thuis verloor het met 1-2 van KAS Eupen, dat zich zo verzekerde van het behoud. Na de wedstrijd was Koen Persoons scherp voor zijn ploeg.

Eupen speelde een uur met een man minder, maar won toch. "We moeten vandaag naar onszelf kijken, het was gewoon slecht. We hadden toch iets meer mentaliteit kunnen tonen, zeker tegen tien man", aldus Persoons bij Sporza

"Na vorige week waren we erop gebrand om het anders te doen, maar dan zie je dat we weer op dezelfde manier aan de wedstrijd beginnen. Na de goal deden we het in de laatste tien minuten van de eerste helft wel goed."

"In de tweede helft wilden we er dan alles aan doen, maar hadden we slechte balcontroles en simpel balverlies. We hebben te weinig de wil om te winnen getoond. Iedereen moet echt eens kijken wat hij vandaag gedaan of niet gedaan heeft."

Het seizoen van Lokeren lijkt volledig mislukt. "We staan nu op een troosteloze 13e plaats, daar ben ik helemaal niet tevreden mee, Ik zou er graag toch nog iets van maken dit seizoen."