Stuivenberg gelooft in Genkse stunt: 'Kansen zijn er altijd, ook tegen Anderlecht'

Stuivenberg gelooft in Genkse stunt: 'Kansen zijn er altijd, ook tegen Anderlecht'

25-02-2017 15:43

KRC Genk speelt zondagavond een levensbelangrijke wedstrijd met het oog op Play-Off 1. De Limburgers moeten punten sprokkelen in het Constant Vanden Stockstadion tegen RSC Anderlecht. Coach Albert Stuivenberg is ervan overtuigd dat zijn troepen fysiek in orde zullen zijn.

"We zitten in hetzelfde schuitje als Anderlecht, al zijn wij wel al sinds half juli bezig. We zullen zondag fysiek in orde moeten zijn om kans te maken. Op verplaatsing tegen Anderlecht spelen is nooit makkelijk, maar er liggen altijd kansen", vertelde Stuivenberg op een persconferentie.

"Voorlopig zijn we er altijd in geslaagd om overal ons spel te spelen, met veel druk naar voor. Als je dat goed doet heeft elke ploeg het moeilijk. We zullen zien of dat onze strategie wordt. Anderlecht speelt goed in de organisatie met snelle omschakeling."

"Daarmee kregen we de laatste wedstrijden wel vaker te maken. We gaan altijd voor de overwinning. Als nadien blijft dat een puntje het hoogst haalbare was, moet je dat gewoon accepteren," besloot Stuivenberg.