Ferrera heeft geen idee wat hem te wachten staat in Luik

Ferrera heeft geen idee wat hem te wachten staat in Luik

25-02-2017 13:05

Zondag staat Standard - KV Mechelen op het programma. Yannick Ferrera keert dus even terug naar Luik. Met het bestuur van de Rouches had hij geen geweldige relatie, maar met de fans wel. Hoe zouden de supporters van Standard hun ex-coach ontvangen?

"Ik heb er eerlijk gezegd geen idee van", aldus Ferrera in Het Laatste Nieuws. "Maar ik heb elke dag het beste van mezelf gegeven en heb ook de beker gewonnen. Ik denk niet dat ze me veel kunnen verwijten. Of ik applaus zal krijgen? Pfoe, dat weet ik niet. Maar zelf heb ik nog altijd veel respect voor de fans en dat zal altijd zo blijven.”

Ferrera vindt dat Standard het niet zo slecht doet dit seizoen. "Iedereen zegt dat Standard een catastrofaal seizoen beleeft. Maar soms was het een kwestie van centimeters waardoor ze punten verspeelden. Het is niet omdat ze in de laatste twee maanden amper één keer wonnen en omdat wij wat meer vertrouwen hebben, dat het nu een makkie wordt. Standard staat negende, maar ik beschouw hen nog altijd als een ploeg van de G5. We zullen heel goed moeten zijn om hen te kloppen."

Lees ook: "Het klassement bewijst dat ik niet boos of ontgoocheld moet zijn"