Nederlander bedankt voor nieuwe job: 'Nul procent kans dat hij daarheen gaat'

Nederlander bedankt voor nieuwe job: 'Nul procent kans dat hij daarheen gaat'

25-02-2017 07:37

Frank de Boer gaat niet aan de slag bij Leicester City. Dat laat zijn zaakwaarnemer Guido Albers weten, zo stelt Calciomercato. Het Italiaanse geruchtenmedium heeft naar verluidt met de oefenmeester gesproken.

Afgelopen donderdag werd de Italiaan Claudio Ranieri ontslagen door Leicester, dat na het kampioenschap van vorig seizoen nu strijdt tegen degradatie. Assistent Craig Shakespeare neemt nu de honneurs waar en Roberto Mancini heeft afgezegd voor de tijdelijke functie. Datzelfde doet De Boer. "Er is letterlijk nul procent kans dat Frank bij Leicester aan de slag gaat", aldus Albers.

"Ik heb die geruchten ook gehoord, maar dat is het dan ook. Het zijn geruchten. Ik kan je verzekeren dat Frank zonder twijfel níet de manager van Leicester City wordt. Dit gaat honderd procent zeker niet gebeuren. Zoals ik onlangs al heb aangegeven, wil mijn cliënt een nieuw project beginnen, vanaf het nulpunt. Hij overweegt geen tussentijdse jobs. Hij evalueert nu, zodat hij de beste optie voor het seizoen 2017/'18 kan kiezen", besluit Albers.