Vossen glundert na demonstratie: Nu hebben we een rustig weekend

Vossen glundert na demonstratie: "Nu hebben we een rustig weekend"

24-02-2017 22:39

Vrijdag stond de match tussen Club Brugge – Zulte Waregem op het programma. Op papier was het een topper, maar in werkelijkheid speelde de nummer één in de stand de nummer drie helemaal zoek. Het werd 5-0.

Na de match glunderde Jelle Vossen voor de camera van Play Sports. "We begonnen goed. Natuurlijk hielp de vroege goals ons. In de eerste helft speelden we goed voetbal. We hadden de intentie om hoog te voetballen en tussen de lijnen te lopen. We scoorden vijf keer. Voor ons was het een perfecte avond voor ons."

Voor de pauze legde Club Brugge er vier in het mandje. Na de rust volgde nog één goaltje. "Het was heel leuk om aan de rust 4-0 voor te staan. In de tweede helft was het een kwestie van uitspelen. Nu hebben we een rustig weekend."

Vossen zette met een strafschop de eindstand op het bord. Voor de rust liet hij nog een geweldige kans liggen. "Ja, die bal op Bossut mocht erin, maar ik ga er niet over mijmeren. Dat zullen anderen wel voor mij doen. Ik zit nu aan vijftien goals, een cijfer dat men tegenwoordig van mij verwacht. Ik ga proberen er dit seizoen nog een paar bij te doen."

Lees ook: Club Brugge speelt Zulte Waregem van het kastje naar de muur