Vormer scoort, geeft assist en lacht voor camera: “Ik ben een 'rechtsbekkie'”

Vormer scoort, geeft assist en lacht voor camera: “Ik ben een 'rechtsbekkie'”

24-02-2017 21:29

In de eerste helft maakt Club Brugge vrijdag brandhout van Zulte Waregem. In de eerste 45 minuten scoorde Club Brugge vier keer. De teller van de bezoekers staat nog op nul.

Tijdens de pauze haalde Play Sports Ruud Vormer voor de camera. De Nederlanders stond geweldig te stralen. Dat was niet moeilijk, want op rechts speelde hij een geweldige match. Hij scoorde twee keer en gaf een assist, maar op welke positie speelde hij nu juist: als rechtsachter op rechtsvoor? "Ik ben een 'rechtsbekkie'", lachte Vormer zijn tanden bloot.

Club Brugge speelde het in de eerste helft geweldig uit. "Je weet dat Kaya nooit zo vaak mee loopt. Je weet dat daar de ruimte ligt en daar profiteren we van. Dat is niet specifiek een taak van de trainer, zoiets weer je gewoon,"

Vormer had ook nog een tweede assist achter zijn naam kunnen hebben, maar Jelle Vossen liet het na om na een pass van Vormer te scoren. "Jelle pikt in de tweede helft zijn goaltje wel mee. Hoeveel het wordt? Dat maakt niet uit, we moeten gewoon doorgaan. Dit moeten we afmaken."

Lees ook: Fans van Club Brugge kijken hun ogen uit: "Nam hij de juiste pillen?"