Vanhaezebrouck kan niet lang genieten van stunt: ''Dat maakt me wel bezorgd''

Vanhaezebrouck kan niet lang genieten van stunt: ''Dat maakt me wel bezorgd''

24-02-2017 20:42

AA Gent zorgde donderdag voor een gigantische sensatie door Tottenham Hotspur via een 2-2 gelijkspel uit te schakelen in een uitverkocht Wembley. De Buffalo's vierden groot feest, maar Hein Vanhaezebrouck is niet vrij van zorgen.

Vanhaezebrouck was bovendien kritisch op het spel van zijn ploeg. "Het was toch echt een heel moeilijke wedstrijd en we hebben echt niet goed gespeeld. We zijn ontsnapt'', zo luidde de reactie van Vanhaezebrouck tegenover de VTM. De coach baalt echter vooral van het uitvallen van twee spelers. 

Danijel Milicevic moest zich aan de rust al laten vervangen door Thomas Matton, terwijl Brecht Dejaegere in de tweede helft niet verder kon na een gruwelijke aanslag van Dele Alli. Vanhaezebrouck kijkt al vooruit naar de belangrijke match tegen rode lantaarn Royal Excel Moeskroen en kon deze tegenvallers niet gebruiken. "Het ergste is ook dat ik weer twee spelers mis. Met Nana Asare en Renato Neto waren er al twee die niet konden meedoen, nu zijn er weer twee bij. Dat maakt me wel bezorgd."

No Poll