OPSTELLING: Deze 22 namen beginnen aan kraker van de 28e speeldag!

OPSTELLING: Deze 22 namen beginnen aan kraker van de 28e speeldag!

24-02-2017 19:27

De 28e speeldag opent direct met de absolute kraker van dit weekend. Koploper Club Brugge neemt het in eigen huis op tegen Zulte Waregem, de nummer drie uit de stand. Deze 22 namen staan aan de aftrap in het Jan Breydelstadion.

Club Brugge is al liefst 13 thuisduels ongeslagen en hoopt het gat met achtervolger Zulte Waregem al te vergroten naar acht punten. Michel Preud'homme heeft zijn ploeg op twee plaatsen aangepast in vergelijking met de 1-2 zege op Westerlo. Jens Cools verdwijnt uit de ploeg, terwijl Dorin Rotariu al na één basisplaats weer naar de bank verhuist. Hun plekken worden overgenomen door Laurens de Bock en Lior Refaelov.

Bij Zulte Waregem heersen er enkel nog twijfels rond Sander Coopman. Er waren twijfels of de huurling in actie mocht komen tegen zijn moederclub. Bovendien sukkelt hij met griep, waardoor er pas op het laatste moment besloten zal worden of hij inzetbaar is. Zo niet, dan speelt Alessandro Cordaro. Verder zijn Yoan Severin en Babacar Gueye de nieuwe gezichten in de opstelling van Francky Dury. Marvin Baudry is nu wissel, terwijl Christophe Lepoint ontbreekt vanwege een blessure.