Optimisme blijft: Bosuil gelooft nog volop in kansen op promotiewedstrijden

Optimisme blijft: Bosuil gelooft nog volop in kansen op promotiewedstrijden

24-02-2017 17:48
1

Net als vorig seizoen wordt de laatste wedstrijd van de reguliere competitie een stevige pranger voor Royal Antwerp FC. Met nog één speeldag voor de boeg prijkt de club uit Deurne-Noord op plek twee in de rangschikking, weliswaar op gelijke hoogte met Lierse SK, maar is het benadeeld door een slechter doelpuntensaldo.

Terwijl de oudste club van het land zelf hekkensluiter Lommel United ontvangt, speelt Lierse gastheer voor SV Roeselare, dat de eerste periode naar zijn hand zette. Als Antwerp erin slaagt te winnen én Lierse punten verspeelt, wipt The Great Old finaal nog over de grote concurrent. Anders moet het hopen op een miraculeuze ommekeer qua doelpuntensaldo. 

Ondanks de mindere kaarten geloven de Antwerp-fans er nog volop in. Dat valt toch af te leiden uit de ticketverkoop voor de partij van zondag. Het Bosuilstadion is immers zo goed als uitverkocht, meldt de club via de eigen kanalen. In totaal zijn er nog minder dan 250 kaarten beschikbaar. Een hete namiddag lijkt het dus sowieso te gaan worden in Deurne.