Manager Roeselare bijt van zich af: Ik stelde ook een Antwerp-speler voor

Manager Roeselare bijt van zich af: "Ik stelde ook een Antwerp-speler voor"

24-02-2017 16:40

Roeselare speelde een opvallende rol in de transfer van Lierse-speler Ayub Masika naar het Chinese Beijing Renhe. Manager Johan Plancke gaf aan dat hij de speler van hun rechtstreekse concurrent voorstelde bij de Chinese zusterclub van de West-Vlamingen. Dat leverde hem kritiek op, maar hij bijt van zich af.

"Nogmaals: het was niet de bedoeling om Lierse te dwarsbomen", klinkt het in Gazet van Antwerpen. "Ik werd gevraagd om interessante flankspelers op te lijsten die een actie hebben en een goal kunnen maken. ­Masika was niet de enige op mijn lijstje. Daar stond ook Joeri Dequevy van Antwerp op en zelfs Samy Kehli, een van onze spelers. Ik heb zelfs naar Gent en Charleroi gebeld."

Komend weekend moet Roeselare tegen Lierse spelen. De Pallieters kunnen dan de tweede periodetitel pakken, maar als Antwerp een beter resultaat neerzet moeten de West-Vlamingen tegen The Great Old in de finalewedstrijden. "Voor ons is het eender. Moeten we tegen Antwerp, dan spelen we de terugmatch in eigen huis. Dat is volgens velen toch ook een voordeel? Enfin, we zullen zien wat het zondag wordt."