Verhaeghe krijgt veeg uit de pan: Er stelt zich een enorm belangenconflict

Verhaeghe krijgt veeg uit de pan: "Er stelt zich een enorm belangenconflict"

23-02-2017 09:08
11

Het Eurostadion blijft voor de nodige ophef zorgen. Ditmaal haalt Guy Vanhengel (Open VLD) uit naar Bart Verhaeghe. Volgens de Brusselse minister is er bij de voorzitter van Club Brugge sprake van een belangenconflict. Dat schrijft Sportwereld.

"Er stelt zich een enorm belangenconflict. Enkel een blinde ziet dat niet", stelt Vanhengel. Hij doelt op het feit dat Verhaeghe Anderlecht niet in het Eurostadion wil zien spelen én tegen het hele Neo-project op de Heizel is, als man van concurrent Uplace.

De bouw van Eurostadion is voorlopig nog niet voor morgen. De kans dat ons land op tijd klaar is voor het EK wordt almaar kleiner. Opvallend: volgens Vanhengel komt het Eurostadion er ook indien Brussel geen speelstad is voor het EK.

Ondertussen blijft de heisa over Parking C aanslepen. Brussels schepen Alain Courtois (MR) wil die niet langer openbaar hebben voor fans. "Maar geen nood", stelt Koen De Brabander, CEO van de KBVB. "We zijn er gerust in dat de parking open zal zijn. Al zou een schriftelijk akkoord ons meer comfort bieden."