Tottenham in de aanval tegen Gent: Het was maar 1-0 hé

Tottenham in de aanval tegen Gent: "Het was maar 1-0 hé"

22-02-2017 16:09

AA Gent staat donderdagavond voor een stevige klus. Het moet op Wembley Tottenham Hotspur zien tegen te houden na de 1-0 overwinning in Gent. Tottenham-coach Mauricio Pochettino is er alvast klaar voor.

Gent kon afgelopen week verrassen door in eigen huis te winnen van Tottenham. Al ziet de Argentijnse coach dat niet zo. "Neen, Gent heeft me vorige week niet verrast. Wij waren slecht, en zij waren beter. Dat was geen verrassing, we bekeken veel wedstrijden van hen, we wisten van hun kwaliteit. Wat me het meest verbaasde was ónze prestatie", citeert Het Nieuwsblad de coach.

Tottenham zal er alles aan doen om toch door te stoten. "Donderdag speel ik met het best mogelijke elftal. Ik weet dat ik dit seizoen al veel roteerde, maar het is een grote kans om de volgende ronde te bereiken, die moeten we grijpen. Het is als een finale voor ons. De beste spelers zullen spelen. We moéten dan ook winnen. Maar we mogen de balans niet vergeten tussen aanval en verdediging. Het was maar 1-0 in de heenwedstrijd, we hebben tijd."