Vertrokken Bruggeling denkt aan terugkeer: Ooit nog eens terug naar België

Vertrokken Bruggeling denkt aan terugkeer: "Ooit nog eens terug naar België"

22-02-2017 14:23
1

Nabil Dirar is Club Brugge helemaal nog niet vergeten. De Marokkaan kwam vier seizoenen uit voor de Bruggelingen. Ook nu volgt hij de landskampioen nog op de voet.

"Ik kijk de wedstrijden van Club Brugge nog steeds op televisie. Zo zag ik zelfs hoe Club Brugge met 1-0 verloor van KSC Lokeren", verklapt hij in Sport/Voetbalmagazine. Dirar voelt zich goed in Monaco, maar wil ooit nog wel terugkeren. "Ik denk echt dat ik op een dag nog terugkeer naar België. Als alles goed verloopt", aldus Dirar.

De flankspeler speelde vier seizoenen voor Club Brugge. In totaal kwam hij meer dan 153 keer uit voor de Bruggelingen. Inmiddels speelt hij al vijf seizoenen voor AS Monaco en is hij uitgegroeid tot een van de anciens bij de Monegasken.

De dertigjare Dirar heeft nog een contract tot medio 2019 bij Monaco. Hij speelde, mede door blessures, amper achttien keer voor Monaco dit seizoen (veelal als invaller). Club Brugge deed de afgelopen wintertransferperiode nog een poging om Dirar terug te halen. Tot een transfer kwam het echter niet.