Antwerp reageerde al op degradatiegeruchten: Wij betreuren vijandelijke houding

Antwerp reageerde al op degradatiegeruchten: "Wij betreuren vijandelijke houding"

22-02-2017 09:15
1

Sport/Voetbalmagazine brengt een opvallend verhaal over Antwerp: The Great Old riskeert kennelijk om te degraderen naar de Eerste Amateurklasse. Dat gerucht dook ook al op voor de wedstrijd Antwerp-Lierse, maar werd toen ontkracht door het bestuur.

Via Facebook liet Antwerp toen weten dat het wél in orde is met zijn dossier, wat andere clubs of ex-voorzitter Eddy Wauters ook mogen zeggen. "Als reactie op het vandaag verschenen artikel bevestigt de club dat ze de procedures van de KBVB heeft gevolgd in verband met de overdracht. Er is dan ook geen reden tot ongerustheid bij de supporters."

Antwerp maakt ook duidelijk dat het bestuur van Union geen poot heeft om op te staan. "De club betreurt dan ook de sensatiezucht van deze bepaalde krant op onze wedstrijddag, en de vijandelijke houding van een clubbestuurder van een nochtans mooie traditieclub. RAFC staat erop deze verduidelijking nog aan te brengen voor de wedstrijd van vanavond, zodat iedereen zich met een gerust gemoed op een spannende wedstrijd kan verheugen."