Engelsen liggen niet wakker van stunt: AA Gent? Nog nooit van gehoord

Engelsen liggen niet wakker van stunt: "AA Gent? Nog nooit van gehoord"

21-02-2017 18:15

AA Gent kan donderdag opnieuw geschiedenis schrijven als het Tottenham uitschakelt in de Europa League. Na de 1-0 zege uit de heenmatch maakt Gent een mooie kans. Het Nieuwsblad ging alvast de stemming polsen ... in een café met Arsenal-fans.

Arsenal is de grote concurrent van Tottenham, ondanks de mindere vorm van de eigen ploeg hebben de Gunners zo toch nog een pleziertje gekregen. Ze lachen dan ook graag met de buren. "Europa League. Dat is ook maar tweede keus, hoor. Nietwaar? Tottenham heeft verloren in België, hoe slecht moet je daar niet voor zijn? Neen, van de Europa League liggen wij niet wakker, en aan het einde van het seizoen zal Tottenham het daar toch opnieuw mee moeten doen."

AA Gent mag in ieder geval wel de steun verwachten van de Arsenal-supporters. "AA Gent, zeg je? Ik heb nog nooit van hen gehoord. Maar als ze tegen Tottenham spelen, dan steunen we hen. Wat zingen ze in België: 'ollie kantwas'?" De 'allez Gantoise' komt er nog niet goed uit, maar uit de hoek van Arsenal wordt er in ieder geval voluit voor de Buffalo's gesupporterd.